Thank God I'ts Friday

Mmmmmm mys förmiddag har jag haft!
Gick upp först kl 10.00, satte mig och pluggade samtidisgt som jag åt frukost tyvärr. fruktansvärt onyttig frukost bev det iaf, men det är ok på fredagar :)



Idag ska jag ha en examination på en av de kurserna jag läser, inte många poäng men ändå.
Hoppas att allt går bra.

Sedan ikväll blir det bara mys med god mat och en bra film!
Förövrigt: det haglade imorse när jag var ute med hunden, mycket obehagligt och kallt! Idag blir det tjock jacka!

Men guuud vad alla är töntiga!!!

Varför blir folk så jävla upprörda. Det var ju inte menat som något illa!
Har inta folk sagt värre saker i TV någon gång. Sluta upp att göra en sådan stor grej av det. Det här är väl förmodligen det som kommer att få folk att komma ihåg "stackars mobbade Jesper".
Dom ville ju förmodligen ha någon som var lite provocerande på TV4 annars hade dom ju aldrig tagit in just Katrin utan typ någon avdankad farmen deltagare eller liknande.
Dessutom är mobbning något som förekommer systematiskt - detta är ETT tillfälle!

Torr student humor!

ojojojoj!
Mina fötter värker och mitt huvud snurrar, jag är fruktansvärt trött!
Jag var på skolan och pluggade från 11-17 då KF mötet började.
Torr student humor är verkligen inte min grej, det mötet ville aldrig ta slut. Jag satt och låtsades små skratta i tre och en halv timme! Jag har inte mycket gemensamt med detta overall folk!
Nästa gång jag ska ha en sån här lång dag ska jag inte ha på mig pumps med 10cm klack!

godnatt


M som i mogonpigg, M som i Madde

hejsvej!

Idag satte jag fötterna brevid sänngkanten prick 07.00, jag är så duktig ibland!
Nu ska jag snart bge mig till skolan.
Sedan ska jag fika med några kompisar, kanske ta en sväng intill stan och fördriva lite tid.
kl 17.00 har jag KF möte - innebär kårfullmäktige möte. Där blir det lite käk och massa babbel.
men nu ska jag spring till bussen.
Tjingeling
 



Varför bli så upprörd?

Vad  är grejen med hysterin till Katrin Zytomierskas så kallade "påhopp". Deltagarna i idol är väl där för att bli just idoler?
De blir gullas mest med dem tycker jag. Men hur är det när en riktig artist gör ett uselt uppträdande, eller är urform.
Inte gullar pressen med dem då?
Jag tycker det är skit löjligt att göra en så stor grej av det. Visst de var väl kanske inte så genomtänkt av Katrin. Men som hon säger så säger hon ju att hon int la några värderingar bakom det.
Jesper säger att han tycker det är jävligt tråkigt och dåligt att få höra det från någon som leder programmet. Växupp Jesper alla kommer inte gilla dig alltid, det är väl en del med att vara en sk. kändis. gillar han det inte så får han väl hitta något annat att göra. Det är ju en del av kändislivet - att bli sågad offentligt på ett ganska brutalt sätt.
 Loulou bör väl också vänja sig att reportarar inte är där för att peppa och vara snäll mot dig. Det kommer inte vara så efter prgrammet, så varför skall det vara så undertiden?
Jag tycker katrins kommentar ang. granskningsnämden är klockren "jag tycker det är skittråkigt att folk inte har något bättre att göra i sina liv".


morgon rutiner

Godmorgon godmorgon!

Idag har jag inte mycket inplanerat. Jag ska plugga fram till kl 2 tänkte jag, sedan åka in till stan och köpa en kofta jag har haft ögonen på. Träning efter det, kanske en sväng till bibloteket och sätta mig och blogga oc plugga.

Mmmmm skön dag att kunna göra lite som mn vill, oj vad skönt det är att slippa gå i gymnasiet och grundskolan. Att få planera sin egendag varje dag nästan.


Idag ringde kl i alla fall kl 07.25, jag måste ha fem minutr på mig att konsentrera mig på att ögonen skal vara öppna. Det är omänskligt att vara tvungen att kliva direkt upp ur sängen enligt min mening. In i duchen.... ingen snabb duch här inte. Det är här man har en chans att vakna.

Sedan sminka sig och göra alllt annat.
Käka lite frukost och läsa tidningen medan jag lyssnar på RIX fm (varför finns inte MIx och Adam och Gry här uppe??).

Frukost är egentligen ingen höjdare, men det ska ju vara en bra start på dagen....
Sedan ut med hunden på en liten promenad.


Nu är jag laddad för en ny dag!


missade bussen igen

Godmorgon godmorgon!
Jag är påväg till skolan, eller snart är jag det iaf. Missade min buss igen såklart pga. datorn krånglar! Men men man får se det possitiva i det hela, nu han jag faktiskt äta lote frukost (cornflakes och blåbär min tillfälliga favorit).
Hmm idag ska jag hänga på uni. bibloteket ända tills tre då jag har föreläsning i en och en halv timme. Tjohooo!
Jaja, jag kommer få jätte mycket gjort iaf.

Men vet ni vi hörs om någon timme!


(alls bloggfotare hur får man benen att inte se så breda ut på bild, mina ben är definitivt inte så som domser ut på denna)




Möbla om!


Hallå! Det belv inget spanande på stan idag. istället har jag ägnat min dag till att "möbla om" . Vårt kontor/arbetsrum/tredjerum har aldrig varit någon större hit. Men nu fick jag iden att försöka ändra på det. På bilden ovan ser ni hur det såg ut tidigare (det stökiga skrivbordet närmast är min sambos, och det längre bort är mitt med mina plugg grejor). Det här är ett ganska litet rumm som är väldigt svår möblerat. Men det har potential, tapeterna syns inte så bra men de har vi gjort själva de är ett par bruna med sandfärgat mönster på.
Iaf detta var det bästa jag kunde åstadkomma. jag är nöjd, det är 100000 gånger bättre än innan iaf. Men fråga vad ska man göra med ala sladdar som finns si ett sånt här rum?
Hmmm jaja nu ska jag läsaigenom mitt pm som äntligen är klart. Jippie!
Vi hörs

Måndag möjligheternas dag!

Hejsan svejsan!
Idag är det en helt underbardag! Jag är ordentligt utvilad och pigg, alltid bra att börja en nya vecka så, Jag tänker på måndagar som en möligheternas dag, man har ju chansen att starta en bra vecka, med bra flyt, så det gäller att vara iform då!
Jag är sjukt dlig på att äta frukost så den äter jag först nu, cornflaeks med mjölk och blåbär och s¨en kopp rabarber-grädde te, MUMS!
Det är solig och härligt väder ute så efter jag har fått lite skolarbete gjort ska jag ta en runda på stan. Ska testa om mobil-bloggningen fungerar då. Jag behöver ju nya stövlar och en några koftor. Så det blir spanings dags!
Skönt att inte ha några lektioner idag, utan jag kan ta alt i min egen ordning och prioritering.
Nu ska jag käka upp och ta och gå och sminka mig och gra något åt mina ostyrliga lockar.
Ciao ciao

(dålig skärpa- men blixten är min värsta fiende)



 


tips på bra body lotion

Hallå Hallå!

Jag behöver hjälp att hitta en riktigt bra body lotion. Nu när det börjar bli kallt tar min hud en skepnad som påminner om torkad frukt. Jag är verkligen i behov av en bra lotion som inte luktar för mycket och som verkar länge. Vanliga lotions jag har testat är så tunna och vattninga så man måste typ smörja 3 ggr om dagen, och det har man inte tid eller ork att göra. Body Butter är iof jätte bra men de jag har prövat (från Body Shop) luktar så mycket att det känns som om man är en vandrande parfyflaska inte ok.
Men men min dag har varit underbar, jag har hunnit med att ta en längpromenad i skogen och längs älven. Gud vad mycket friskare man känersig efter en promenad i friska luften (hrrrm tant).
men just nu sitter jag och pluggar, jag har ett PM som ska lämnas in på torsdag som jag måste få klart imorgon! bara att bita ihop alltså!
Men det är ändå helt ok jag har tagit en lång varm dusch och ätit mat. Det blev qinoa och grillade grönsaker, med ajvar relish eller vad det nu heter. Så nu sitter jag här med en kopp te och ska försöka fokusera några timmar till.
Trevlig kväll


oohhh heliga söndag


Idag är det söndag, min favorit dag i veckan. Jag är helt ledig, ingenstans jag verkligen MÅSTE vara (oftast iaf).
Den här dagen är min egen, jag planerar vad jag vill utan skuld känslor eller känslor av att jag måste verkligen vara sveriges tråkigaste 22-åring.
Nej, vill jag ligga och kolla Desperat Houswives i 13 timma så gör jag de.... kanske ska nämna att det faktiskt hänt.
Vill jag städa och putsa fönster gör jag det. Jag är lite städ freak (dvs. mitt hjärta slår några extra slag när jag tänker på min nya vileda bad och dusch mopp).
Kort och gott används söndagar till att antingen slappa, eler att i lugn och ro komma ikapp med det jag missade förra vecka. I lugn och ro allts.
Söndagar är helt enkelt underbart.
Jag kan inte förstå folk som är deppiga på söndagar, det är sisia dagen på helgen ok, men det är en ledig dag att hämta lite kraft på inför kommande puls vecka.
Nu ska jag ta en promenad i skogen med vovvis i det vackra höst vädret. (Ok det är mulet men ändå)

Njut!

Vi är obildade!

Hahahaha, jag dör!
Horace Engdal är verkligen en riktig liten lustigkurre, han påstaår att vi är obildade.
Hur drar man denna slutsats? Var går gränsen liksom, är det allmänbildning, eller är det högskolepoäng som räknas?
Frågan är om Chateaubriand är något som ingår i kunskapen som en bildad människa skall anses kunna, och inte maträtten då. Hahaha detta är fruktansvärt roligt.
Jag anser att allting är ju relativt, det finns bildade människor på olika områden, i dessa ingår förmodligen inte alltid att veta vem herr Chateaubiand var.
Det var bara de jag ville säga.

Stövlar eller UGG's?

                                     


Det börjar bli dags att köpa ett par höst/vinterskor. Frågan är bara vad man ska välja, eftersom jag har flyttat upp till denna snötäckta landsdel, får jag nog ta och anpassa mig efter snöhögarna, och de icka plogade vägarna. alltså kommer skor med lågt skaft, eller stövletter gå fet-bort!
Stövlar är ju ändå det snyggaste tycker jag, jag hade nog inte riktigt passat i käng-typ av sko ialla fall.
Men jag har ett litet problem jag har nog väldigt smala vader för jag har aldrig hittat ett par stövlar som sitter bra. Jag kan ibland få in en hel knytnäve in i stöveln när den sitter på. Detta blir inte så snyggt då stöveln glappar över benet vilket leder till ett klappande ljud när jag går, som bieffekt! Tänk er (gummistövlar barbent- det ljudet)
Jag hörde någonstans att UGG's skulle komma tillbaka, jag har verkligen aldrig varit ett big fan of them. Det påminner lite för mycket om enn skalig Britney. Men jag kanske skall tänka om.
Va är det som är så bra med UGG's?

Dags att jobba


Godmorgon!
Lördag idag vilket betyder jobbdag! Är väldigt trött idag, men det går nog bort med en kopp kaffe.
Vi hörs på ett tag!
/ glasögonormen

Sexigaste yrket: Bonde?

Alltså, nu har den här bonde hysterin börjat igen. Varför, varför och återigen varför vill folk göra sig till åtlöje i tv. Jag kan bara inte tro att svenska folket sitter hemmai soffan och tittar med förstående ögon, eller tycker att det här, det är ju som vilken kille som helst.
Det är alltid likadant. En ful - som utgör den typiska "bonnigheten". En snygg - ohhh, alla tjejer vill väl ha en kille som han. En töntig - "Naaaaw han e så söt, ful men söt, en sån stackare". Och tillsist något lite provocerande- en tjej med en hel gård, en homosexuell (varför nu detta skulle få oss att höja på ögonbrynen egentligen).
men varför ställer dessa människor upp!!!!
Det är inte som idol högst 30 sekunder i rutan. Nä en hel säsong.
Varför får vi denna singelamamme,bonde eller norrlandska män hysteri. Varför behöver vi sitta timmar och titta, läsa och skatta åt deras liv. vad gör dessa människor så speciella egentligen? Nä, inget e är helt vanliga människor som vi gör till offer i tv!
jag tänker inte titta i år heller, jag vägrar helt enkelt att tycka att det är intressant och kul att se på dejter i höstackar!

det här med disciplin


Idag skulle jag ha en mycket givande dag på biblioteket på universitetet. Jag såg mig själv sitta med näsan ned i böckerna och koncentrerat flytta informationen från det vita bladet in i mitt minne. Jag hade en plan, jag hade ett tids-schema och jag hade framförallt ett mål.
Hur gick då detta för mig?
Inte så bra skulle man väl kunna säga, om jag ska vara helt ärlig hade jag fått lika mycket gjort om jag legat hemma i soffan och kollat desperat housewives. Delvis inget. Men men jag ska inte deppa jag ligger bara lite efter, efter mitt eget schema. Ingen stor fara alltså. Men jag har verkligen noll självdisciplin.
Jaja nya tag imorgon, jag får ta igen det i helgen. 
Buona notte!

Välkommen till min nya blogg!

Hallå Hallå!
Välkomen till mig! jag är en skånetös, som flyttat från mitt kära Hibbi (för er som inte vet- Helsingborg) i söder långt upp i norr. Eller rättaresagt til Luleå . Här bor jag med min sambo som är en riktig nprrläning ( men nej, inte en sån som i frusna män söker kärlek). Han är anledningen att jag flyttade hit upp från början. Jag har bott här uppe i lite drygt två år nu, och jag trivs faktiskt. Jag pluggar och jobbar och försöker anpassa mig till norlands klimatet.

I min blogg kommer jag troligtvis skriva om lite vardagsgrejor, lite funderingar och smått och gott som passerar genom mitt lilla huvud.

Förhoppningsvis kommer det roa någon.
Ciao Ciao

RSS 2.0