En lång resdag

                                      

Hallelåja!
Mitt dygn började på en buss upp till sthlm, den avgick från helsingborg kl 23.00 och anlände på cityterminalen kl 06.20. Verkligen mitt i natten kändes det som.
Ingen rolig resa var det heller, jag fick sittplats mot gången så det var inge vidare bekvämt att sova, jag kunde inte det heller för jag har vänt på dygnet en aning så jag var inte trött förrän typ kl hal tre på natten. Och då började bussen stanna överallt så det var väldigt hackigt sömn.
Jag vågade inte tända lampan heller pga ALLA andra satt och sov..... min mobil funkade inte.... detta resulterade i en väldigt långsam resa.
Men men när jag väl kom till Stockholm gick tiden ändå ganska snabbt, jag gick och käkade lite frukost efter jag låst in bagaget. Sedan kl 11 träffade jag Anne och Linda,mycket mycket mycket trevligt. Vi hann med en fika på vetekatten, som Anne bjöd på. Världensgodaste lussebullar (bortsett från mina egna då hehe) och lite chai-latte. Mumsfilibabba var det, och det blir ännu godare eftersom det är ¨så mysigt inne i på Vetekatten.
Men nu är jag iaf på Arlanda, ska keeeeka lite sen ska jag gå bort och spana lite till på en ruggigt snygg väska jag hittade. KAnske köper den för mina julklaps pengar..... :)
Ska bli jätte skönt att komma hem nu iaf, jag ska mysa med Robert hela dagen och hela kvällen, ska försöka göra lia god mat somm papput gjorde igår. Men det blir nog svårt för den var verkligen ÖVERGOD!!!! Fläskfilé,kantareller, whiskey-sås och bakade potatishalvor. MMMMmmmmmMMMMM!!!!!
Sedan ska jag ta itu med pluggandet imorgon!
Tjingeling!

Back again!

Ojojoj, jag glömde bort detta försök till blogg!
Nyårslöftet blir att försöka fortsätta blogga. Jag har åkt ned till skåneland över jul. Mycket skönt att vara hemma igen. Dock försvann julstämningen ganska snabbt när jag möttes av dimmigt, grått och gröna gräsmattor på flygplatesen förövrigt var det även +3 grader. Inte riktigt samma sak som i lule där vi hade snö och det såg ut som ett vykort. Fast jag fick lite info om att det skulle vara "orkan vindar och töväder" idag. Hehehe skadeglädjen är den bästa glädjen.... det ligger kanske någonting i det. Nu är jag hemma hos  min kära mor som har flyttat ut på landet. Jag jobbar faktiskt lite, personlig assistent. Det innebär typ bara städning, och det är jag ju faktiskt ändå ganska bra på. Jävligt gött med lite extra pengar.
Men på lördag bär det av till Hibbi!!!! Äntligen, lite shopping, lite julstämning och fika. Mmmmm, jag längtar. Men mest längtar jag nog till juldagen, det kommer bli GALET!!!! Ska försöka få tag på en biljett till mollbergs, måste,måste,måste.
Ikväll blir det iaf pepparkaksbak med lilla"mini"systern.
Ha det bra!

RSS 2.0